A GAZDASÁGKUTATÓ RENDEZVÉNYEI


Könyvbemutató - György László: az egyensúly fenntartása a következő évek feladata

A gazdasági egyensúly megteremtését követően annak megtartása a következő évek fontos feladata, - mondta könyvének keddi bemutatóján az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Agrárium-vidékfejlesztés helyzete, jövőbeni kilátások konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. "Agrárium-vidékfejlesztés helyzete, jövőbeni kilátások" címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. november 7-én Tállyán, a Mailloth-kastélyban.

Logisztika, avagy a kereskedelem nélkülözhetetlen láncszeme konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. "Logisztika, avagy a kereskedelme nélkülözhetetlen láncszeme" címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. október 19-én, a Larus Rendezvényközpontban.

A jövő energetikája konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. A jövő energetikája címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. október 5-én, a Larus Rendezvényközpontban.

Irány a digitalizáció! konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Irány a digitalizáció! címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. szeptember 28-án, a Larus Rendezvényközpontban.

Egészségtudatosság konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Egészségtudatosság címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. június 8-án, a Larus Rendezvényközpontban.

Exportösztönzés konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Exportösztönzés címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. május 31-én, a Larus Rendezvényközpontban.

Sportsikerek, sportmarketing konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Sportsikerek, sportmarketing címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának következő eseményét 2017. május 11-én, a Larus Rendezvényközpontban.

Nagyvállalati K+F és innovállalat inkubáció konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Nagyvállalati K+F és innovállalat inkubáció címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának harmadik eseményét 2017. április 27-én, a Larus Rendezvényközpontban.

Fenntarthatóság és innováció konferencia

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. Fenntarthatóság és innováció címmel rendezte meg idei konferenciasorozatának második eseményét 2017. április 13-án, a Larus Rendezvényközpontban.

Turizmus konferencia – a gazdaság egyik sikerágazata

A Századvég Gazdaságkutató konferenciasorozatának idei első eseménye március 23-án volt, az esemény elnevezése és témája: Turizmus, a gazdaság egyik sikerágazata. A rendezvénysorozat célja, hogy fontos gondolatokat indítson útnak – mondta Márton Péter vezérigazgató.

"Egyetlen falat sem veszhet kárba!" – Közép-európai konferencia az élelmiszerpazarlás kezeléséről

A Tesco és a Századvég Gazdaságkutató Zrt. közös, „Egyetlen falat sem veszhet kárba!” című, Budapesten rendezett élelmiszerpazarlás elleni közép-európai konferenciáján jelentette be az áruházlánc, hogy 2020-ra a Tesco Európa összes áruháza jótékony célra ajánlja fel a napi rendszerességgel visszagyűjtött élelmiszerfelesleget. 2016 nyaráig a közép-európai Tesco áruházak több mint 5000 tonna élelmiszert adtak át, ami közel 13 millió adag ételnek felel meg. Ebből 2230 tonnát Magyarországon gyűjtöttek össze.

Megalakult a Smart Solutions

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. szervezésében 2016. október 5-én került megrendezésre a Smart Solutions – Okos Megoldások Klaszter megalakítását célzó esemény Budapesten. A Smart Solutions Klaszter legfőbb célkitűzése egy, a településfejlesztési megoldások területén élenjáró szakmai közösség létrehozása, amely az eddig megismert, jellemzően a nagyvárosok integrált fejlesztési igényeire fókuszáló smart city kezdeményezéseken túlmutató irányelvek mentén épül fel.

Esély és akarat – konferencia a parasportról

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára ezt kedden, az "Esély és akarat – A parasport kitörési lehetőségei" című, a Századvég és a Magyar Paralimpiai Bizottság által szervezett konferencián mondta, ahol a fogyatékos emberek életminőségének javítása érdekében tett állami lépésekről is beszélt. A riói paralimpia rajtja előtt bő egy héttel megtartott rendezvényen kiemelte: a kormány részéről az elmúlt időszakban paradigmaváltás történt ezen a területen.

A hazai élelmiszeripar szerepe a közétkeztetésben című konferencia

Menzareform után

A Századvég Gazdaságkutató Zrt. és a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ) közös szervezésében, 2016. május 24-én került megrendezésre „A hazai élelmiszeripar szerepe a közétkeztetésben” című konferencia Budapesten.